به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، در مراسمی که صبح پنجشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۱ در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم ورزشی برگزار شد، دومین کاروان تیم های ورزشی دختران دانشگاه فردوسی مشهد، اعزامی به المپیاد فرهنگی ورزشی تبریز با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، خانم دکتر معظمی مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر خادملو رئیس اداره ورزش قهرمانی مدیریت تربیت بدنی و دکتر رشیدلمیر رئیس دانشکده علوم ورزشی بدرقه و راهی بزرگ ترین مسابقات دانشجویان کشور شدند.
در این مراسم دکتر غفاری در سخنرانی خود ضمن روحیه دادن به ورزشکاران برای تمامی نمایندگان دانشگاه فردوسی مشهد در این رویداد بزرگ ورزشی آرزوی موفقیت داشتند.
در پایان نیز ورزشکاران اعزامی به المپیاد فرهنگی ورزشی تبریز پس از بدرقه ­ی مسئولان و همراهان، از زیر قرآن عبور و جهت عزیمت به تبریز راهی فرودگاه شدند.

❇️ با ما همراه باشید.

@ferdowsi_sport