به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مسابقات قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور یکشنبه یکم خردادماه ۱۴۰۱ در محل سالن شورای مدیریت تربیت بدنی و با حضور دکتر حاجتمند معاون مدیریت تربیت بدنی، دکتر خادملو رئیس اداره ورزش قهرمانی و دیگر کارشناسان این حوزه برگزار گردید و ضمن تشریح ساختار کمیته های فنی، مالی ، پشتیبانی، پذیرش و روابط عمومی این مسابقات، برنامه ریزی های لازم در راستای میزبانی هرچه بهتر این رویداد بزرگ ورزشی انجام گردید.
در پایان پس از جلسه مذکور مسئولین مدیریت تربیت بدنی از اماکن ورزشی محل مسابقات بازدید نمودند.

لازم به ذکر است دانشگاه فردوسی مشهد ۹ لغایت ۱۱ خردادماه ۱۴۰۱ میزبان مسابقات قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور در رشته های کشتی آزاد و فرنگی، دو و میدانی و شنا خواهد بود.