جهت اتصال به اينترنت، از مسیر زیر در پورتال پویا نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام فرمائید.
پورتال پویا/برنامه ریزی و توسعه منابع/فناوری اطلاعات/تغییر کلمه عبورسرویسFUMRMS

change

يك مرورگر مانند موزيلا فايرفاكس يا گوگل كروم را اجرا كنيد و نشانيict.um.ac.ir را در نوار آدرس تايپ  كنيد، تا به بسایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه هدایت شوید.

در سایت مرکز فناوری اطلاعات، مطابق عکس زیر روی لینک ورود به اینترنت کلیک نمایید.

acces

در پنجره باز شده جهت احراز هویت، مطابق عکس زیر،از نام کاربری و کلمه عبور سرویسFUMRMS خوداستفاده نمایید.

ict

همچون گذشته برای جلوگیری از سواستفاده از اعتبار اینترنت شما و جلوگیری از بروز مسائل حقوقی حتما بعد از اتمام کار مطابق مراحل زیر از سیستم خارج شوید.
نشاني ict.um.ac.ir را در مرورگر تایپ کنید.(به سایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه هدایت می‌شوید)
روی لینک ورود به اینترنت کلیک نمایید و مطابق عکس زیر در پنجره باز شده روی گزینهLogout کلیک نمایید.

log