هنر نزد ایرانیان است و بس                       ندادند شیر ژیان را به کس

ستاد اردوهای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد ،اردوی یک روزه بازدید از مجموعه فرهنگی تاریخی آرامگاه فردوسی و بقعه هارونیه را با همکاری مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در تاریخ پنج شنبه 11 آذرماه 1400، ویژه دانشجویان دختر برگزار نمود.

در این اردوی فرهنگی تفریحی حدود 35 دانشجوی دختر و تعدادی از کارشناسان تربیت بدنی و مدیریت فرهنگی دانشجویی حضور داشتند.

در این بازدید مراسم شاهنامه خوانی در محل تالار مقبره حکیم توس اجرا شد که بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

در ادامه برنامه نیز بازدید از موزه، آثار تاریخی مجموعه، مقبره شاعر معاصر اخوان ثالث، استاد شجریان و بقعه هارونیه نیز انجام شد.

ضمنا"در پایان نیز مسابقه فرهنگی اجرا شد و به ۵ نفر از افراد برگزیده هدایایی از طرف مدیریت تربیت بدنی اهدا گردید.