به نام خدا

ستاد اردوهای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد ،اردوی نیم روزه ای در منطقه ی ییلاق جاغرق را در روز جمعه 25 تیرماه 1400 با هدف ایجاد نشاط جمعی و ایجاد انگیزه جهت انجام فعالیت های ورزشی با شرکت جمعی از دانشجویان پسر برگزار نمود.

در این اردو 48 نفر از دانشجویان پسر خوابگاهی به همراه سرپرست و دو نفر از نیروهای تربیت بدنی (آقایان راستین و کامرانی) شرکت و در ارتفاعات کردینه و جاغرق کوهپیمایی کردنند و روز شادی را گذراندند این اردو از ساعت 6 صبح و از محل ایستگاه خوابگاه فجر مقابل مدیریت امور دانشجویی با دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی بوس آغاز و پس از رسیدن به منطقه ی جاغرق ادامه پیدا کرد در ابتدا با توضیحات سرپرست اردو آقای جعفر چراغچی ، دانشجویان آشنایی مختصری در مورد موقعیت و مکان اردو پیدا کردند و همچنین از ضوابط ، قوانین و دستورالمل های بهداشتی که در طی اردو بایستی رعایت شود آگاهی پیدا نمودند.

برنامه و فعالیت های انجام شده در اردو به شرح ذیل می باشد:

1. پذیرایی
  2. معرفی گروه همراه توسط سرپرست اردو
  3. گفت و گوی گرم و صمیمی بین دانشجویان و مسئولین برگزاری اردو
  4. صرف صبحانه در یکی از رستوران های جاغرق
  5. برگزاری مسابقه ی فرهنگی
  6. پیاده روی و کوهنوردی
  7. صرف ناهار (تن ماهی به همراه نوشابه)

لازم به ذکر است در ساعت 13 اردو خاتمه پیدا کرد.