چهارشنبه 3 ارديبهشت 1393

واحد آموزش

نظرسنجي

صفحه اصلي

فراخوان طراحی آرم (لوگو) وزارت ورزش و جوانان مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان از طراحان و صاحبنظران این عرصه در طراحی آرم (لوگو) وزارت خانه تازه تاسیس ورزش و جوانان دعوت به همکاری و طراحی آرم این وزرات خانه می نماید.
اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان از علاقمندان دعوت می کند طرح های خود را حداکثر تا ۱۵ مهرماه ۱۳۹۰ به نشانی پستی تهران، بزرگراه شهید چمران، خیابان سئول – وزارت ورزش و جوانان – اداره کل روابط عمومی برای بررسی و انتخاب طرح برتر ارسال نمایند.
سادگی، زیبایی و تکراری نبودن طرح، نشان دهنده مفهوم ورزش و جوانی، واجد خصوصیات ملی، قابلیت اجرا به صورت تک رنگ، استفاده نکردن از خطوط ظریف و باریک برای ملاحظات فنی چاپ و اینکه تغییر اندازه در ماهیت بصری آرم خللی وارد نکند از جمله ویژگی های است که باید در طراحی به آن توجه کرد.
شرکت در این فراخوان برای همه طراحان و علاقمندان هنر گرافیک آزاد است و طرح ها باید به صورت اجرای رایانه ای با فورمت jpg ارسال شود.
از هرشرکت کننده فقط سه اثر پذیرفته می شود و شرکت کنندگان باید مشخصات خود شامل نشانی پستی، تلفن همراه، ایمیل و وب را بهمراه اثر به نشانی یادشده ارسال کنند.
به اثر برتر در این مسابقه جایزه ارزشمندی اهدا خواهد شد.