توجه علاقه مندان به شرکت در کلاس های ورزشی تابستان 1401 را به موارد ذیل جلب می نماید:

-         هزینه کلاس ها برای کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد با احتساب 60% تخفیف محاسبه می شود و ثبت نام از طریق پورتال انجام می پذیرد.

-         هزینه کلاس ها برای اعضاء هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با احتساب 50% تخفیف محاسبه می شود و ثبت نام از طریق پورتال انجام می پذیرد.

-         شروع کلاس های 24 جلسه ای روزهای زوج، شنبه یازدهم تیرماه و پایان آن دوشنبه هفتم شهریور ماه می باشد. (در ایام تعطیلات رسمی کلاس ها برگزار نمی شود)

-         شروع کلاس های 24 جلسه ای روزهای فرد، یکشنبه دوازدهم تیرماه و پایان آن سه شنبه هشتم شهریور ماه می باشد. (در ایام تعطیلات رسمی کلاس ها برگزار نمی شود)

-         کلاس های سوارکاری پنج نفره می باشد و مدت زمان کلاس 60 دقیقه و زمان سوارکاری هر نفر حداکثر 12 دقیقه است.

-         وزن افراد برای شرکت در کلاس های سوارکاری حداکثر 75 کیلوگرم می باشد.

-         شروع کلاس های سوارکاری پسران دور اول 1401/04/05 و پایان آن 1401/05/09 می باشد

-         شروع کلاس های سوارکاری دختران دور اول 1401/04/04 و پایان آن 1401/05/08 می باشد.

-         شروع کلاس های سوارکاری پسران دور دوم 1401/05/11 و پایان آن 1401/06/15 می باشد

-         شروع کلاس های سوارکاری دختران دور دوم 1401/05/10 و پایان آن 1401/06/14 می باشد.

( با توجه به محدود بودن ظرفیت کلاس های سوارکاری، اولویت با افرادی است که زودتر اقدام به نام نویسی نمایند)

-         کلاس ها در ایام تعطیلات رسمی برگزار نمی شود.

-         کلیه نفرات شرکت کننده در کلاس ها باید کارت معتبر بیمه ورزشی داشته باشند. هزینه صدور کارت بیمه ورزشی در سال 1401 معادل 400/000ريال (علاوه بر مبالغ ذکر شده)می باشد.(هنگام دریافت کارت کلاس، باید کارت بیمه ورزشی صادر شده ارائه گردد).

نحوه نام نویسی:

-         کارکنان، اعضاء هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد و خانواده محترم آنان از طریق پورتال دانشگاهی شخص کارمند یا هیات علمی.

-         نیروهای شرکتی دانشگاه(خدماتی- اداری) با ارائه معرفینامه رسمی از واحد مربوطه و ارائه مدارک، مراجعه حضوری به مدیریت تربیت بدنی در ساعات اداری.

-         افراد غیر دانشگاهی از طریق سایت اداره کل تربیت بدنی به آدرس: Sport.um.ac.ir  گزینه ثبت نام کلاس های اوقات فراغت.

-         با توجه به اینکه شهریه کلاس ها به حساب عواید دانشگاه واریز می گردد، در انتخاب کلاس ها دقت لازم را بعمل آورید، زیرا استرداد شهریه امکان پذیر نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های: 38803537 و 38803540 و 38803550 تماس حاصل فرمایید.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد