مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد، دوشنبه نهم خردادماه ۱۴۰۱ با برگزاری دو رقابت جذاب در سالن ورزشی امام رضا(ع) پیگیری شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، مرحله نیمه نهایی مسابقات از ساعت ۱۸ با انجام دو دیدار تماشایی برگزار شد که در پایان فینالیست های این رقابت ها مشخص شدند.

در اولین بازی تیم علوم ورزشی (الف) که بدون گل خورده به این مرحله رسیده بود موفق شد در دیداری یک طرفه با نتیجه ۸ بر یک معماری و شهرسازی را از پیش رو بردارد و مقتدرانه راهی فینال شود.
در دیگر دیدار تیم مهندسی (الف) در دیداری نزدیک و حساس با نتیجه ۵ بر دو توانست از سد علوم ورزشی (ب) بگذرد و به عنوان دومین تیم به فینال رقابت ها راه یابد.

لازم به ذکر است دیدارهای رده بندی و فینال روز دوشنبه ۱۶ خردادماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد.