به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، این دوره از مسابقات با حضور ۸ تیم از دانشکده ها و واحدهای دامپزشکی، علوم تربیتی، کشاورزی،منابع طبیعی، مدیریت تربیت بدنی، معاونت دانشجویی، اداره انتظامات و کتابخانه مرکزی همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز گردید و در دو گروه ۴ تیمی به صورت دوره ای با یکدیگر به رقابت پرداختند، پس از پایان دور مقدماتی ۴تیم اداره انتظامات، معاونت دانشجویی، کتابخانه مرکزی و دانشکده دامپزشکی به مرحله نیمه نهایی راه یافتند. در ادامه رقابت ها و در مرحله نیمه نهایی تیم های دانشکده دامپزشکی و معاونت دانشجویی از سد حریفان خود گذشتند و راهی فینال مسابقات شدند.
در پایان این رقابت های جذاب و نفس گیر پس از انجام ۱۶ مسابقه تیم معاونت دانشجویی موفق شد به مقام قهرمانی دست یابد و تیم های دانشکده دامپزشکی و اداره انتظامات به ترتیب عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.