سه شنبه 30 مرداد 1397

تیم دانشگاه فردوسی مشهد بر سکوی قهرمانی مسابقات شطرنج مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۶

مسابقات قهرمانی شطرنج دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور از تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۰۷ لغایت ۱۳۹۶/۱۱/۱۰به میزبانی مجتمع آموزش عالی شیروان برگزار گردید. در ایندوره از مسابقات ۶ تیم  دانشگاه صنعتی شاهرود- دانشگاه حکیم سبزواری- دانشگاه فردوسی مشهد- دانشگاه سمنان – دانشگاه بیرجند و مجتمع آموزش عالی شیروان حضور داشتند. مسابقات به صورت تیمی و انفرادی (برق آسا و نیمه سریع) برگزار گردید.

در قسمت تیمی دانشگاه فردوسی مشهد به مقام قهرمانی رسید و سهمیه حضور در المپیاد سال ۱۳۹۷ را از آن خود ساخت.تیمهای دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات انفرادی نیمه سریع آقای مرصاد خداشناس از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول – آقای سیاوش وجدانی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم و آقای میلاد حجازی از دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات انفرادی برق آسا ، آقای مرصاد خداشناس از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول – آقای سروش رمضانی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم و آقای میلاد حجازی از دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم را بدست آوردند.

آخرین بروزرسانی ( دوشنبه ، ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ، ۱۲:۰۵ )