راهنمای شرکت در جشنواره همگانی (هفته تربیت بدنی)

شرایط عمومی شرکت در جشنواره ورزش های همگانی

- کلیه دانشگاهیان دانشگاه فردوسی می توانند در این جشنواره ورزشی شرکت نمایند.

- یک هفته قبل از برگزاری جشنواره، فیلم کوتاه مربوط به نحوه اجرای مهارت های ورزشی 5 رشته در دسترس متقاضیان خواهد بود.

- مسابقات به صورت انفرادی و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار می گردد.

- رعایت دستورالعمل های بهداشتی در تمام مراحل برگزاری جشنواره الزامی می باشد. (ورزشکاران می بایست ماسک و وسایل شخصی مانند بطری آب و... را به همراه داشته باشند.)

- ثبت نام از طریق آدرس sems.um.ac.ir  با شناسه و رمز پورتال افراد می باشد.

- حضور در محل مسابقات منوط به ثبت نام از طریق پورتال و با وقت قبلی خواهد بود و  افرادی که بدون ثبت نام و وقت قبلی حضور یابند، اجازه شرکت در مسابقات را نخواهند داشت.

- شرکت در هر 5 رشته جشنواره مجاز است اما در پایان، امتیاز 3 رشته ورزشی که فرد در آن ها بهترین عملکرد را داشته است، محاسبه خواهد شد و نفرات برتر براساس مجموع امتیازات کسب شده در آن 3 رشته، تعیین می شود.

- نفرات اول تا ششم هر رشته به صورت مجزا مشخص خواهد شد تا در نهایت با توجه به امتیاز مجموع که نحوه محاسبه آن به شرح زیر است، 3 نفر برتر جشنواره معرفی شوند.

نحوه امتیاز دهی:

• نفر اول هر رشته 10 امتیاز، نفر دوم 8 امتیاز، نفر سوم 5 امتیاز، نفر چهارم 4 امتیاز، نفر پنجم 3 امتیاز، نفر ششم 2 امتیاز و سایر نفرات یک امتیاز دریافت خواهند کرد.
  • به سه نفر برتر مجموع رشته ها، جوایزی اهداء می گردد.
  • در حد امکان از لباس آستین بلند و شلوار ورزشی استفاده شود.

زمان:

• خواهران: دوشنبه 99/7/28
  •   برادران: چهارشنبه 99/7/30

مکان: مجموعه ورزشی 22 بهمن دانشگاه

ساعت برگزاری جشنواره از 15:00 الی18:00 روزهای ذکر شده و با هماهنگی های قبلی خواهد بود.

مقررات اختصاصی رشته های ورزشی

• شوت به هدف (فوتبالی):

-        فاصله شوت برای دختران 7 متر و پسران 10 متر می باشد.

-        چنانچه توپ بین دو قسمت برخورد کند امتیاز قسمت بیشتر محاسبه می شود.

-        مدت زمان اجرای مسابقه یک دقیقه می باشد.

• دارت:

-        مسابقه به صورت ناین دارت برگزار می گردد.

-        شامل 3 راند و در هر راند 3 پرتاب خواهد داشت.

-        مجموع امتیازات کسب شده در هر راند محاسبه خواهد شد.

• پرتاب پنالتی بسکتبال:

-        هر شرکت کننده 5 پرتاب دارد، همچنین زمان اجرای پرتاب ها محاسبه خواهد شد.

-        پرتاب از نقطه پرتاب پنالتی بسکتبال انجام خواهد شد.

-        هر گل شامل 2 امتیاز خواهد بود.

-        در صورت برابر شدن امتیازات نفرات برتر ملاک تعیین جایگاه افراد، رکورد زمانی خواهد بود.

• هفت سنگ مهارتی :

-        اندازه زمین 10 در 4 متر است.

-        پرتاب از فاصله 7 متری انجام می شود.

-        مسابقه در مدت 90 ثانیه انجام خواهد شد.

-        پرتاب با توپ تنبل هندبال انجام خواهد شد.

-        هر شرکت کننده پس از انداختن مکعب ها باید آنها را در محل تعیین شده مرتب کند و سپس برای پرتاب بعدی اقدام کند.

-        هر مکعبی که روی زمین افتاد 2 امتیاز دارد. مکعب هفتم زمانی امتیاز دارد که در محل خود جابجا شود و حداقل خط محل تعیین شده را لمس کند.

• پرتاب فریزبی :

-        پرتاب فریزبی به سمت دروازه هندبال می باشد.

-        فاصله پرتاب 10 متر می باشد.

-        هر شرکت کننده 10 پرتاب خواهد داشت، همچنین زمان اجرای پرتاب ها محاسبه خواهد شد.

-        هر پرتابی که داخل دروازه شود 2 امتیاز خواهد داشت.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

شرایط عمومی شرکت در جشنواره ورزش های همگانی