در این جلسه که به منظور بررسی راه های همکاری و مشارکت هر دو مجموعه در قالب تفاهم نامه همکاری در زمینه آموزشی و عملیاتی برگزار شد، خانم دکنر معظمی ریاست دانشکده علوم ورزشی و مدیر تربیت بدنی اعلام داشت: استفاده از ظرفیت های بسیار خوب هر دو مجموعه دانشگاه و هلال احمر در زمینه برگزاری دوره های آموزشی مشترک ویژه دانشجویان علوم ورزشی و نیز فعال سازی آموزش دانشجویی، عضوگیری و... باعث ارتقاء و کارآمدی هرچه بیشتر هر دو طرف خواهد شد.

این جلسه که با حضور سرکار خانم یوسفی معاون آموزش و پژوهش هلال احمر خراسان رضوی، دکتر پرکان رئیس اداره آموزش و دکتر توکلی مسئول آموزش های همگانی همراه بود، ضمن معرفی کانون های فعال هلال احمر به ویژه کانون های دانشجویی، سایت و دوره های مجازی در حال برگزاری، این جمعیت آمادگی لازم برای برگزاری دوره های آموزشی و علمی مشترک و استفاده از ظرفیت دانشگاه و خدمات رسانی بهتر را به جامعه هدف بیان داشتند.