97/9/16 لغایت 97/9/22

رشته ها: والیبال 4 نفره پرتاب دارت - شنا- چرخ تانک

-     مسابقات طبق تقویم اعلام شده برگزار خواهد گردید.

-     کلیه دانشجویان می توانند در این مسابقات شرکت کنند.

-     حد نصاب تعداد شرکت کننده های مسابقات انفرادی در هر رشته حداقل 15 نفر و رشته های تیمی 5 تیم می باشد.

-     هریک از دانشجویان در طول جشنواره تنها مجاز به شرکت در یک رشته ورزشی تیمی و یک رشته انفرادی می باشند.

-     اعضای تیم قهرمانی والیبال دانشگاه تنها در صورتی می توانند در این مسابقات شرکت نمایند که دیگر اعضای تیم از دانشجویان تربیت بدنی و یا اعضای تیم نباشند.

-     نحوه ثبت نام رشته های انفرادی: از طریق آدرس sems.um.ac.ir با شناسه و رمز شخصی پورتال دانشجویی امکان پذیر می باشد.

-     شروع ثبت نام از شنبه 9 آذرماه 98خواهد بود

-     حضور یک نماینده از هر تیم در جلسه قرعه کشی الزامی می باشد.

-     ثبت نام تیم های اجتماعی از طریق سیستم رخدادها ی ورزشی توسط نماینده تیم در محل قرعه کشی  با آدرس sems.um.ac.ir صورت می پذیرد.

-      نماینده تیم ها اطلاعات بازیکنان (نام و نام خانوادگی، کد ملی، تلفن همراه، رشته تحصیلی و شماره دانشجویی) را در جلسه قرعه کشی به همراه داشته باشد وپس از دریافت شناسه و رمز ، ثبت نام تیم را در سامانه فوق انجام دهد. لازم به ذکر است تیم هایی که ثبت نام انجام نداده باشند نیز حق شرکت در مسابقات را ندارند.

شرایط اختصاصی رشته های ورزشی

* والیبال4 نفره:

-        هرتیم متشکل از 6 بازیکن (4 نفر اصلی و 2 نفر ذخیره)، می باشد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        مسابقات طبق آخرین مقررات FIVB برگزار می گردد.

-        حضور یک نفر به عنوان نماینده در جلسه قرعه کشی الزامی می باشد.

* دارت:

-        از یک ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش ابتدائی و مختصری داده خواهد شد.

-        مسابقات به صورت انفرادی برگزار می شود.

-        شیوه برگزاری مسابقات با توجه به تعداد شرکت کنندگان در محل مسابقه مشخص می گردد.

* شنا:

-        مسابقات در ماده آزاد 25 یا 50 متر برگزار می گردد.

-        چنانچه دانشجویان نابینا نیز در این رشته شرکت کنند یک ماده جداگانه بین آنها برگزار خواهد گردید.

* چرخ تانک

-        از نیم ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش ابتدائی و مختصری داده خواهد شد.

برنامه جشنواره پاییزه ورزش همگانی

رشته ورزشی

مکان برگزاری

تاریخ