با آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد ، در راستای رسالت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و ارج نهادن به ماه ضیافت الهی مبارک رمضان به اطلاع می رساند این مدیریت در نظر دارد از تاریخ 28 اردیبهشت ماه اقدام به برگزاری مسابقات جام رمضان در رشته های فوتسال و والیبال برای دانشجویان نماید.

رشته های ورزشی در بخش برادران:

(فوتسال - والیبال)

آیین نامه عمومی:

- دانشجویان بایستی در سیستم آموزشی دانشگاه انتخاب واحد نیمسال دوم 97-98 را داشته و مورد تایید اداره آموزش کل باشند (در صورت داشتن پایان نامه و یا درس پروژه تایید آموزش کل ضمیمه گردد).

- ثبت نام تیم ها از طریق سیستم رخدادها ی ورزشی توسط نماینده تیم صورت می پذیرد.

- با آدرس: (http://sems.um.ac.ir)

-  ارائه کارت بیمه ورزشی معتبر.

- تهیه البسه ورزشی شرکت کنندگان در مسابقات بر عهدة تیم های شرکت کننده می باشد.

*  علاقه­مندان می­توانند جهت ثبت نام در رشته­های ورزشی به دفتر انجمن ورزشی دانشکده خود مراجه نمایند.

مقررات فنی :

* مسابقات فوتسال:

-     هر تیم متشکل از 10 بازیکن و یک سرپرست و یک مربی مجموعاً 12 نفر می باشد(تمامی لیست بایستی دارای شرایط بازیکنان باشد)

-     دانشکده هایی که یک تیم در مسابقات دارند مجاز به استفاده از 3 بازیکن کمکی و دانشکده هایی که دارای چند تیم در مسابقات می باشند مجاز به گرفتن 2 بازیکن کمکی با رضایت انجمن ورزشی دانشکده مربوطه می باشند.

-     البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-     استفاده از محافظ ساق پا در مسابقات الزامی است.

-     مسابقات بر اساس قوانین فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی برگزار می گردد.

* مسابقات والیبال:

-     هر تیم متشکل از 10 بازیکن و یک سرپرست و یک مربی مجموعاً 12 نفر می باشد.

-     البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-     هر تیم می تواند از یک بازیکن کمکی از دانشکده های دیگر استفاده نماید.

-     تیم های دانشکده های تربیت بدنی و مهندسی مجاز به شرکت دو تیم در این مسابقات می باشند.

-     مسابقات بر اساس قوانین فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی برگزار می گردد.

-     ----------------------------------------------------------------------------

اتمام ثبت نام روز دوشنبه مورخ 98/2/23 ساعت 12

جلسه قرعه کشی روز چهارشنبه مورخ 98/2/25 ساعت 12 اتاق شورای مدیریت تربیت بدنی