با آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد ، در راستای رسالت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و ارج نهادن به ماه ضیافت الهی مبارک رمضان به اطلاع می رساند این مدیریت در نظر دارد از تاریخ 28 اردیبهشت ماه اقدام به برگزاری مسابقات جام رمضان در رشته های والیبال ، فوتسال ، تنیس روی میز و بدمینتون برای کارکنان و اعضای هیأ ت علمی نماید.

شایان ذکر است این مسابقات در سالن های 22 بهمن ، امام رضا (ع) و سالن های اختصاصی امام علی (ع) برگزار خواهد شد.

برادران:

والیبال ، فوتسال ، بدمینتون ، تنیس روی میز

شرایط و مقررات عمومی:

1)         کارکنان رسمی اعضاء هیئت علمی کارکنان روزمزد بیمه ای کارکنان پیمانی وکارکنان قراردادی کارکنان شرکتی(با شرایط مندرج)

2)        افرادی که به صورت طرح خدمت یا خدمت سربازی وحق التدریس در واحدهای دانشگاه مشغول به کار می باشند ، حق شرکت در مسابقات را ندارند.

3)       داشتن کارت بیمه ورزشی معتبر برای کلیه بازیکنان الزامی است و در غیر این صورت، اجازه شرکت در مسابقات داده نخواهد شد.

5)        ارائه حکم کارگزینی یا قرارداد نیرو های شرکتی، پیش از شروع مسابقات الزامی می باشد.

6)       ثبت نام در مسابقات انفرادی و تیمی از طریق سیستم رخدادها ی ورزشی به آدرس: (http://sems.um.ac.ir) و با شناسه و رمز پرتال شخصی افراد انجام میشود، درج اسامی اعضای تیم در مسابقات تیمی توسط نماینده تیم صورت می پذیرد. نماینده در هر دو مسابقه والیبال و فوتسال یک نفر معرفی می شود.

7)      تیم ها بایستی نماینده خود را با ارسال مشخصات (نام و نام خانوادگی، کد ملی، تلفن همراه) در بازه زمانی قبل از قرعه کشی به اتوماسیون کارشناس ورزشی برادران (آقای خادملو) ارسال نمایند. سپس شناسه و رمز ثبت نام برای نماینده صادر می گردد و در جلسه قرعه کشی به ایشان ابلاغ می گردد تا در آدرس بالا مشخصات طبق جدول ثبت گردد. لازم به ذکر است ثبت نام تمدید و جهت ویرایش باز نخواهد شد. تیم هایی که ثبت نام انجام نداده باشند نیز حق شرکت در مسابقات را ندارند.

* والیبال:

-        هرتیم متشکل از 10بازیکن ، یک مربی و سرپرست، مجموعاً 12 نفر می باشد.

-        مربی و سرپرست به شرط احراز استخدام در دانشگاه حق شرکت در بازیها را دارند.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        هرتیم می تواند ازیک نیروی خارج از واحد خود استفاده نماید.

-        هر تیم می تواند بازیکنان استخدام شرکتی واحد خود را با سابقه یکسال خدمت استفاده نماید.

* فوتسال:

-        هرتیم متشکل از 10بازیکن ، یک مربی و سرپرست، مجموعاً 12 نفر می باشد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        استفاده از محافظ ساق پا الزامی است.

-        کلیه بازی‌ها در دو وقت 15 دقیقه ای برگزار خواهد شد.

-        هر تیم فقط از سه بازیکن زیر 35 سال در لیست نفرات می تواند استفاده نماید.

-        هر تیم می تواند از نیروهای شرکتی واحد خود با سابقه یکسال خدمت استفاده نماید.

* تنیس روی میز (انفرادی):

-        جدول مسابقات باتوجه به تعداد نفرات شرکت کننده تعیین می گردد.

-        بازیکنان نمی توانند از لباس هایی به رنگ سفید و یا نارنجی استفاده نمایند.

-        راکت بازیکن بایستی طبق قوانین ITTF مورد تایید سرپرست فنی قرار گیرد.

* بدمینتون (انفرادی):

-        مسابقات بر اساس قوانین رسمی فدراسیون بدمینتون برگزار می گردد.

-        جدول مسابقات باتوجه به تعداد نفرات شرکت کننده تعیین می گردد.

رشته های ورزشی

ایام

شروع مسابقات

مکان برگزاری