بدینوسیله  شروع کار باشگاه پینت بال دانشگاه را به اطلاع دانشجویان، کارکنان و اساتید ارجمند می ساند . علاقه مندان می توانند با گرفتن وقت قبلی از امکانات این ورزش مفرح استفاده نمایند.زمین پینت بال دانشگاه در جوار سالن ورزشی امام علی(ع) واقع شده است.

شرایط استفاده:

۱-حداقل نفرات ۴ نفر(در قالب دو تیم ۲ نفره)  و حداکثر نفرات ۸ نفر(در قالب دو تیم ۴ نفره) می باشد.

۲-حداقل گلوله برای هر نفر ۵۰ گلوله و مدت زمان بازی ۱۵ دقیقه می باشد.

۳-استفاده از زمین فقط از طریق هماهنگی قبلی امکان پذیر است.

زمان استفاده:

آقایان: همه روزه به جز شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۲ لغایت ۱۷ جمعه ها از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۴

خانمها: شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۲ الی۱۷

نحوه رزرو کردن زمین پینت بال

-ارسال پیامک به شماره ۰۹۱۵۰۰۹۳۸۶۳  با ذکر نام و نام خانوادگی،  تاریخ وساعت مورد نظر ، تعداد نفرات

- در صورت دریافت پاسخ پیامک و تایید زمان درخواستی، راس ساعت مقرر در محل زمین حضور بهمرسانید.

-چنانچه به دلایلی خواستید وقت رزرو شده را کنسل نمایید، می توانید با ارسال پیامک به شماره فوق ، کنسلی را اعلام فرمایید.

-همراه داشتن کارت شناسایی الزامی است.

-هزینه استفاده دانشگاهیان (دانشگاه فردوسی) با ارائه کارت شناسایی هر ۵۰ گلوله هشت هزار تومان، (افراد غیر دانشگاهی هر ۵۰ گلوله دوازده هزار تومان.

- وجه به صورت نقدی دریافت می گردد.